torsdag 26. februar 2015

Fjorda, sommer 2014

Jeg har bodd på Jevnaker siden 2006, men for første gang i fjor sommer besøkte jeg Fjorda. 3 andre rømsjinger tok turen til Jevnaker og vi kjørte opp for å padle SUP og kajakk. Målet var en plass å overnatte under åpen himmel, og det fant vi på en liten øy.
Været var nydelig, stekende sol og liten bris i ny og ne som svalte varme kropper som padlet fullastede kajakker og brett. Fjorda med viker og lange tarmer mellom øyer og fastland er utrolig flott og bare en kort kjøretur fra Jevnaker. Vi nøt stillhet, flaksen med blikkstille vann som kun ble avbrutt av noen enefå andre padle turister som hilste blidt når de dro rolig forbi.
Mat fikset vi på primus, øl i kajakk(må huske å pakke de inn neste gang...:-P) og verdens beste kokekaffe fra pære hermetikkboks. Definitivt et mål for 2015 og gjøre dette, og det kan anbefales på det sterkeste.


Vibeke på SUP


Litt ujevnt tempo mellom en SUP og en kajakk..


Vakker natur



Og en nydelig solnedgang. Den ene kajakken dro på solotur, og ble borte en god stund. Kajakk dro ut for finne nr en og da de kom tilbake var dette utsikten fra leirplassen vår.


En abbor jeg fikk ;-)


Morgen besøk.


Havre-frokost-grøt av Lillebror Nilsen smakte utrolig godt.


På hjemveien, Lars kapitulerte på stranda, Leif J skulle teste brett og datt skikkelig i vann med alle klær på... Har ikke klart å overbevise gjengen om at dette slår "hime" men tror vi alle hadde en fin tur!

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails